nämen!

hörni allihopa!

JAG KOM PÅ EN SAK :D

snart är det gf det vill säga, gatufesten. UNDERBART. gud som jag har längtat. en månad kvar sen så står man där och skriker stämbanden av sig till adam tensta och håkan hellström! WHHOOOAAAA :D och efter det är det cirka en månad kvar tills jag far till göteborg fyfan vad härligt alltså :D

AUF HEJDÅ

image360

loosing you was like living in a world with no air

NO AIIR NO AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR


skullcandy

hejsan mina små stjärtproppar

jag har stoppat in mina
skullcandy hörlurar i datorn så mamma och pappa kan titta på disneydags ifred, kanske ska ta ut dom hihi :P

Jag älskar mina skullcandy lurar jättemycket, visst dom är lite obehagliga att ha på skolan, för då hör man inte om några andra vill snacka med en, men dom är as härliga när man lyssnar själv och inte vill bli störd.

här är mina skullcandys :D


KYSS PÅ ER :D

heejeeee

image358

love you guys, haha de va ett tag sen de där

BAJS I BRALLAN :D

sommaren 08

en film från sommaren 2007 men jag hoppas att sommaren 08 blir lite bättre.

god morgon :)

hur har ni haft det denna natt/morgon, jag tror nog att jag måste städa klart idag, sen ska jag ut och hitta på något. känns lite trist att solen inte skiner idag...den brukar ju göra det liksom...man har blivit van. men vädret kan inte vara på topp hela dagen, men varmt skulle det bli iaf. så man kan ju vara ute endå. jag som känner mig lite sjuk och allt... men det är sommarlov om en och en halv vecka nu :D 2 riktiga skoldagar kvar, ledig på fredag, onsdag: filmdag, torsdag: brännbolls dag. :D:D:D:D:D

PUSS

ondskan

jag älskar ondskan, kan se den hur många ggr som helst. danny saucedo är ju med i den också :D som statist. men han som har huvudrollen är ju endå snyggast. han påminner mig lite om wentworth miller.

Andreas Wilson


Wentworth Miller

fan va goa dom e



speciellt joseph när han kollar ikors :D

jonas brothers!


god kväll

jag har varit ute hela dagen kan man säga, efter skolan åkte jag sharlee och marion ner på stan och satt vi ån, men det blåste så vi gick därifrån och satte oss vid en bänk uppe på själva köpgatan. shit asså sundsvall är en jävligt liten stad! vill flytta! jag har ambitioner och det är att jag vill göra något med mitt liv, innan jag får barn ska jag resa, jag ska ha resy till, kina, thailand, italien, frankrike, usa, england och grekland.

whitney houston :'(

jag älskar hennes röst och hon VAR ju så snygg. asså shit vad har hänt? äckel bobby brown som förstörde henne. ÄCKEL IDIOT hahahahaha :D


look at the difference, det märks att HAN har förstört henne. en bild på äcklet också.

dsm

nu äre diry sexy money som gäller, varsågod för ett ordlöst inlägg.
och bara därför så får ni en bild :)
image356


iPoden!

jag är jätteledsen just nu, min kära iPod är borta, gone, putsveck, asså jag har verkligen damp jag vill ju lyssna på musik, har typ letat överallt!!!!!
image355

JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING!!!

hejsan :)

tjena tjena

hur äre med er idag? jag mår fin fint, nu när mamma och pappa har kommit hem också :) har fått lite nya kläder också :)

en rolling stones t-shirt.


En munkjacka från Peak


En vindjacka från Peak


En kofta från Billabong


En klänning, tror jag ska ha den till skolavslutningen :)


ett par solglasögon från Ray Ban


och ett par örhängen från Chanel


också diggade jag mammas tröja som hon har köpt :)


Vet ni vad som var soft? att det mesta där nere var ÄKTA!! asså äkta vara, vi svenskar ser ju det, fast det vet inte dom, men vi ser att det är äkta, grymt att kan kan få äkta märken lite blligare ;)

en dagens på samma gång då


föresten, jag har hosta och mår inte bra alls, men jag måste gå de två sista veckorna i skolan, annars känns det lite njaaaa. ;)


dagens


JONAS BROTHERS :D

hejhej :) jag slutade mycket tidigt idag. så nu sitter jag och kollar på ellen show, och hon intervjuar jonas brothers. jag har lyssnat på dom ett tag och dom e jättebra!



här e min favorit! Joseph Jonas


OCH VET NI? DOM KOMMER TILL SVERIGE OM EXAKT EN MÅNAD!!!!!!!!!

tjenaa:D

fick gå och lägga mig i cancergrillen en stund och fejka brännan, men vi skulle få fint väder imorn, som vanligt :D så då får jag och marion ta och åka ner till ån och sola :D haha vårat nya favoritställe.

vad snygg man känner sig asså ;)

gossip girl

hej på er alla.

just nu sitter jag och kollar på gossip girl. mitt nya favoritprogram. Serena är jättefin och har hur fina kläder som helst asså ;o.

Jag har nyss varit och solat men det vart lite ojämt kanske eftersom marion ringde dom sista 5 minuterna och då så jag svarade ju ;) haha. plus att jag är jättehes och det är inte mysigt ;o och nu ska jag duscha medans det är paus. HEJDÅÅ :D


tjena tjena

farmor har krympt två av mina kläder. ett av plaggen tänkte jag ha imorn, för sommarvärmen har kommit till sundsvall. vi hade kanske 22, 23 grader varmt ute idag ;o så skönt.

Marion ringde förut och vi snackade ett tag men sen skulle hon på birsta och shoppa lite. På tal om det, så måste jag ha skol avslutnings kläder. shit jag har inte hittat alternativ ens. ja får dra med mamma ut när hon kommer hem :)...

just nu e jag hungrig och har mensvärk, och det där med kläderna, så jag e inte på så jättebra humör nu. inte så härligt precis...

dagens outft. dålig bild men men...

pia michaela engstrand

image353


jag älskar dig! <3


min björn

åh björn gustafsson du är helt underbar ;o

Björn snackar om ett as stort liseberg
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.389549

Björn är jättetrött
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.389558

björn är sööööt :D
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.371375

Brat björn (en stor favorit)
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.371261

Björn gråter
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.355220

frankrike

jag tycker att låten är lite rolig :)
 

har tråkigt

en bild

VARSÅGOD :D
image352

bläää

JAG HATAR MÅNDAGAR, DEN SEGASTE DAGEN PÅ HELA VECKAN

men det enda som gör mig glad nu är att på torsdag kommer mamma och pappa hem och om 16 dagar får jag SOMMARLOV :D

idag har det varit jätte varmt och det kommer vara det imorn också. så då får det bli leggingsarna som far på. och någon snygg tröja eller nåt. idag hade jag på mig ett par svarta joggingbyxor. grå svart randigt linne och en svart adidas kofta. nice som bajs.

bilderna :)

nu har jag fått bilderna av melinda som vi tog. men inte alla än men snart så...
image345

image346

image347

image348

image349

dagens outfit


tråkig men mysig

SHIT OCH WOW

JAG ÄR SKITGLAD JUST NU, ALLT DETT LYSTE NYSS UPP MIN DAG! SANDRA SA NYSS ATT JAG VANN ARMBANDET PÅ HENNES BLOGG. IIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHH JAG ÄR SKITGLAD :D

548506-93

polar

jag var på polar igår det vart väl en lyckad kväll, avslutad med fyrverkerier. jag var där med sharlee och molly, men molly åkte hem ungefär 12 och vi åkte hem 1. jag är ganska trött nu och verkligen nyvaken, men lite frukost har jag fått i mig. men jaja, PUSS PÅ ER

ge mig brun

eftersom jag så gärna vill ha bort blekheten från vintern så sitter jag nu ute och myser i solen och lyssnar på nrj webbradio :)
image344


GOD MORGON

idag åker tova till turkiet, vilka jävla lyllon alla är ;o marion var nyss utomlands, och nu åkte mamma och pappa och sen så BLÄÄÄ nu åker tova, alla utom jag :( aja får lägga mig i (stinalees ord) cancergrillen lite så man blir brun. aja ska snacka med marion i telefonen nu, PUSS

god natt mina gosedjur



GOD NATT SAGA (rödluvan)

Det var en gång en liten flicka som bodde på landet och som var så söt att ingen kunde bli sötare. Hennes mor var innerligt förtjust i henne och hennes mormor ännu mer. Mormor hade sytt en liten röd luva till henne, och den klädde henne så bra, att alla kallade henne Lilla Rödluvan.

En dag när Rödluvans mor hade bakat bröd och gjort pannkakor, sa hon til Rödluvan:

- Jag har hört at mormor lär vara sjuk; gå du till henne och se hur hon har det och ta med dig pannkakor och en liten kruka med smör.

Rödluvan gav sig raskt iväg till mormor som bodde i en annan by. Hon tog vägen genom skogen, och där mötte hon Vargen, som hade stor lust at ta henne, men han vågade inte på grund av några vedhuggare som arbetade i närheten. Han frågade henne, vart hon skulle ta vägen. Det stackars barnet visste inte, att det är farligt att stanna och lyssna på en varg, så hon svarade:

- Jag ska till mormor med pannkakor och en liten kruka med smör från mor.
- Bor din mormor långt härifrån? frågade vargen
- Ganska långt, svarade Rödluvan. Hon bor på andra sidan kvarnen som du ser där borta, i det första huset i byn.
- Javisst, sa vargen. Jag vill också gå och hälsa på henne. Jag går den här vägen och du kan gå den andra, så ser vi vem som kommer först.

Vargen tog den kortaste vägen och sprang det fortaste han kunde. Rödluvan tog den längsta vägen och hon stannade ibland för att plocka nötter och hon jagade fjärilar och gjorde små buketter av de blommor hon fann längs stigen.

Vargen kom snart fram til mormors hus. Han bankade på dörren: Bank, bank!
- Vem är det som bankar, frågade mormor.
- Det är Lilla Rödluvan, ditt barnbarn, sa vargen och försökte göra rösten så ljus som Rödluvans.
- Jag har med mig pannkakor och en liten kruka smör från mor.

Mormor låg til sängs, för hon var inte riktigt kry. Hon ropade:
- Tryck på klinkan, så går det att öppna dörren.

Vargen klämde på klinkan och dörren öppnade sig. Strax kastade han sig över den stackars kvinnan och åt upp henne i ett nafs, för det var mer än tre dagar sen han hade ätit senast. Så stängde han dörren och gick och la sig i mormors säng, medan han väntade på Rödluvan. Strax efteråt bankade Lilla Rödluvan på dörren: Bank, bank!

- Vem är det?

Först blev Lilla Rödluvan rädd, när hon hörde vargens grova röst, men så tänkte hon att det var nog för at mormor var förkyld, och så svarade hon:
- Det är Lilla Rödluvan, ditt barnbarn. Jag komer med pannkakor och smör från mor.
Vargen gjorde sig til med rösten och sa:
- Kläm på klinkan, så öppnar dörren sig.
Rödluvan klämde på klinkan och dörren öppnade sig. När vargen såg henne komma in gömde han sig under täcket och sa:
- Sätt pannkakorna och smöret på spisen och kom och lägg dig hos mig.

Lilla Rödluvan kläde av sig och skulle just krypa ner i sängen, när hon blev mycket förskräckt då hon såg hur mormor såg ut utan kläder. Hon sa:
- Men mormor, så långa armar du har!
- Det är för att jag ska kunna krama dig bättre, svarade vargen.
- Men mormor, så långa ben du har!
- Det är för att jag ska kunna springa fortare, mitt barn.
- Men mormor, så stora öron du har!
- Det är för at jag sk kunna höra dig bättre, mitt barn.
- Men mormor, så stora ögon du har!
- Det är för att jag ska kunna se dig bättre, mitt barn.
- Ja men mormor, så vassa tänder du har!
- Det är för att jag bättre ska kunna äta upp dig! Och med dessa ord kastade sig den grymma vargen över Lilla Rödhättan och åt upp henne.

MORAL
Av detta kan man lära att de unga,
särskilt av kvinnokön
den som är skapad fin och skön,
gör mycket orätt i att lyss till var mans tunga
och att det ej är underligt
att vargen slukar dem så kvickt.
Jag säger varg, ity att vargar
är inte alla av ett kött:
en sort är hövisk, talar sött
och varken ljuger eller sargar
men som har etÝ sätt som ej förargar
att sjunga denförföljdas lov
in i den skönas hus och hennes sängalkov.
Av vargar är han värst och alla känner vådan
av unga flickors möte med en sådan.


varför jag varför jaaag?! :o

jag tycker synd om mig själv. för att det är inte roligt när inte mamma och pappa e hemma och jag har ingenting att göra :'( buhuuu... jag gillar inte detta, och min kära älskade bror är i rövarbyn me hans klass. så jag e ensam nu, eller okej farmor och farfar e här nu. men wtf inga barn eller vuxna, 2 sköna pensionärer bara ;)

jag och melinda tog asgrymma bilder idag, fett snygga va dom iaf ;) och vi hade fett kul, skrattade hela tiden. shit kul :D det kändes som vi rökte på för vi var helt crazy hela tiden, men de gjorde vi ju inte, men de va nog så det kändes och såg ut som :P

melindaaa :D

HEJ ERA STJÄRTAR!
jag har nyss kommit in, var ute med melinda och tog kort med hennes systemkamera. bilderna lär ju komma ut när hon skickat dom till mig. Melinda är min lilla rumpnisse och är helt otroligt snäll och go :D skicka bilderna nuuuuu :D haha modellbilder och paparazzi är vad vi håller på med.

PUSS


SENSUAL SEDUCTION WOAH WOAH! :D

sitter och kollar på the voice party lista och etta kom såklart inte oväntat 4 minutes. verkligen en skön danslåt. och tvåa kom en gammal favorit till mig, sensual seuction, eller sexual eruption som vissa säger. aja älskar båda låtarna.
 


carina berg är SNYGG

carinaberg är verkligen vacker, hon är så himla fin osminkad som sminkad, hon är fin nyvaken som tillfixad. och hon skulle passa i vilken frisyr som helst. på tal om just det i kvällens avsnitt när hon ska hälsa på hos martin stenmark så säger hon:
rakar av mitt hår, och bäras ut på bår
och det är just vad hon gör, hon rakar av sitt hår och hon vart riktigt snygg i det.

BAJSBILD

image342 Japp det där är jag, lilla michaela :) och jag är jättesöt tycker jag :) men sen ska jag ut med melinda :D vi kanske tar några bilder. PUSS

chris brun :D

chris bruns nya låtär skitskön asså den är asgammal men jag såg videon idag haha ;)
it's like i've been waiting my whole life, for this one night, to meet you on the dancefloor.

han är så skön och så snygg också.

dagens snygga kläder
image341


gomorgon skitungar

jag klev nyss upp och ska snart åka till marion. i eftermiddag kanske jag drar ner en sväng på stan och sedan åker hem..men nu ska jag klä på mig. HEJDÅ :D

helt slut

jag är trött och håller på att somna, sitter och halvsover här i soffan ska stänga av nu och gå och ta mig en tupplur och vakna upp imorn igen och möta alla mina älsklingar!

GOD NATT HJÄRTESTJÄRTAR!!

HEROOO!!!

I DON'T RELY ON A STAR LIKE A HERO LALALALALALA eller hur den går ;)

HEJ BAJSKORVAR,
jag vill säga att jag tycker att perelli är uttjatad nu fattar inte vad hon håller på med, kan inte röra sig eller nåt, håller på och leker sexig men ser ut som en transa, förlåt perelli men du är över nu. och den dära tjeckien, man kan ju säga såhär, kort kjol lika med talang eller? haha hon var ful och man såg trosorna på henne. tur att hon stog och bresa med benen så vi fick se ännu mer av hennes mysiga puppa :) och cypern är ful och tror att all avgudar henne. aja, jag tycker det är kul att dampa runt på fula idiotiska människor. borde säga ad jag tycker lite mer ofta, jag blir mer avslappnad då liksom ;)


tips från blondinbellas blogg

image334

ashton kutcher är inte perfekt

ashton kutcher är ju inte direkt ful om man ska säga så. han är ju riktigt söt. men han är inte perfekt., hörde nämligen att han har sammanväxta tår, så jag letade efter bevis och här finns det ju.
 


viig :o

jag ska träna nu så jag blir såhär vig :D
Jessica Sutta, Oj, hon var vig!

OMG om 100 år är jag lika vig som hon

bröllopsfoto

pete wentz och ashley simpson har nyss gift sig och här är första bröllopsbilden.
aren't they adorable? :D

tävlar hos sandra sötisen :)

548506-93

jag tävlar hos sandra om detta jättefina armband :D
http://sandravictoria.webblogg.se/

blondinbella härmis :D

jag tyckte att mina ben behövde lite uppfräschning och så jag gjorde ett litet blondinbella tips :D benen blir ju baby mjuka :D

  • kleta in benen ORDENTLIGT med bodylotion.
  • Linda in dom med plastfolie.
  • efter cirka en timme eller 2 så tar du bort plasten och drar händerna mot benen. BABYMJUKA! :D


en midsommarnattsdröm

min dröm sommarklänning från ellos. den kostar 249 kr och det är ju ganska oskyldigt. så den vill jag ha! :)

my clothes

torsdags soliga kläder


här är en gäst outfit också från josefin norberg


chinos?

någon som vet vart man kan köpa chinos för max 300 kronor? :D haha vill komma billigt undan här, kommentera då eller kommentera din bloggadress om du säljer ett par till mig :) storlek 32, 34 :D

ny design

jag har gjort ny desig igen. som ni kanske märker gör jag det ganska ofta. om ni vill ha hjälp så kan ni bara adda min msn :D [email protected] som också står i headern.

tjo everybody

myspys på gång kanske? har lust att träffa några vänner och grilla i helgen. vi får se eftersom mamma och pappa är borta. men kanske kan vara ute en stund. på tal om mat. mamma och pappa kommer hem med mcdonalds snart. åh gud så gott alltså. sen blir det träna antar jag. dansen har ju slutat så jag tror att jag måste ta och sätta igång med tränin på egen hand.

en dagens
[image-upload-191-790449.jpg]

psykfilm

idag på skolan såg vi värsta psykfilmen man vill ju leva isolerat efter att ha sett den. den heter boy eats girl. helt JÄVLA sjuk film asså. jag mådde illa i typ 2 timmar efter och jag hade tappat matlusten. den handlade typ om en kille som var kär i en tjej. och han trodde att hon var kär i någon annan för att hon fick skuts hem av en annan kille. och då gick han hem och drack en hel whisky flaska och sedan hängde han sig. sedan skulle hans mamma återuppliva han för hon hade hittat en bok där det fanns vodoo ritualer so anyway, sedan vart han en zombie för hon missade en sak i ritualen. sen bet han en kille och då vart han också det. sen var hela deras klass det utom tre stycken. och då kom en tjej som heter jessica och tog en traktor och strimlade sönder alla zombies så det låg människodelar och inälvor överallt.

Trailern
 

Strimlingen av zombiern ( varning för känsliga tittare)

dagens outfit

image332

haha malcolm också :P

marion kristina veronica falk

jag är så glad att vi har hittat tillbaka till varandra och till våra minnen. minnerna sen sexan, minnerna sen sjuan. det har varit ett roligt år och nu börjar sommaren närma sig. jag vill att du lovar mig att under sommaren ska vi göra massa skoj. och inte skiljas åt nu och bli vänner igen i 8an. vi har redan gjort massa saker, men det finns än saker kvar att hitta på. Jag älskar dig gumman och jag litar på dig till hundra procent
     image329

image330


dagens outfit

[image-upload-110-717836.jpg]

lägger förmodligen in bättre bilder senare idag. puss

dagens outfit

[image-upload-64-728293.jpg]

¨tjena

god morgon eller ska jag säga goddag, har nyss klätt å mig fixat mig och sånt där för en tur på stan med mammsen, vi får se om jag kommer hem med någonting, hoppas det. kanske en ramones tröja? ;) vem vet. ialla fall jag sitter och kollar på gossip girl det är maraton på kanal 5 så det har visats sedan typ 9 idag, och det är säkert minst 3 4 avsnitt kvar.


god kväll

skriver ett litet inlägg nu innan det är dags för top model.

jag vill jättegärna ha en systemkamera och jag vet inte hur jag har klarat mig utan en hittils, aja jag får stå ut ett tag till. fick ju en digitalkamera i julas så jag tror knappast att jag får en systemkamera nu. men hoppas kan man ju alltid göra.

igår hade vi operation dagsverke. jag fick ett sånt dära sista minuten kvällen innan så det fick bli en morgon hos pappa. fick sortera någon pärm där det skulle stå massa saker i.  sen kvart över 10 skulle vi till tingsrätten. eftersom att vi nyss jobbat med brott och straff på so'n så fick vi gå och kolla på en rättegång. man vart riktigt trött men det var intressant. målet var våld mot tjänsteman

idag har jag inte gjort så mycket men kul har det varit ialla fall. malcolm satte på sig min skinnjacka och min väska och jag hans kofta så :D haha det var rätt kul för han såg riktigt rolig ut. imorrron har jag planer med marion vi ska åka ner en sväng till ån efter skolan, typiskt oss.  sen blir det en tur hem till mig och lite guitar hero :D köpte de igår. tyvärr äre guitar hero 2 men vi lär väl köpa 3an. jag har hört att 4an är med ett helt band? kan det stämma? aja vi får se. hare gött allihopa för nu ska jag sitta klistrad framför top model.

PUSS

ugly betty kanske inte så ugly

alla tänker oj ugly betty är helt unfashion men faktist så äre så att ugly betty kläderna är lite mode. jag tycker att dom är ganska söta endå :)

Det är ju sött med det dära. och kolla på henne, hon är ju också söt! ugly betty är inget bra namn dom hade kunnat göra henne mycket fulare ;o

så snygg

vacker ja allt som jag har letat efter kolla vilken fin :) hittad på ebay och ligger just nu på EN DOLLAR varför inte slå till? jo måste snacka med mamma...

snälla ge mig

den här är väldigt fin och jag vill gärna ha denna sötsak från HM. ska köpa den också. tror jag :D

dålig uppdatering

börjar bli dålig på att uppdatera nu för tiden, tror det är för att jag får mindre och mindre läsare för varje dag och jag orkar helt enkelt inte engegera mig lika mkt då. sen är det ju jämt så fint väder så jag orkar typ inte sitta inne... aja ni får hare gött puss
image321

image322

image323

google

sök på google bilder och ta den första bilden på:

Det bästa du vet: Dans


Det godaste du vet:
Godis


Den snyggaste kändiskillen
: Chris Brown
 

Den roligaste årstiden: Sommar


Den mysigaste årstiden: Vintern

godmorgon!

asså jag vill verkligen ha roligt idag hihi. det kommer det att bli också eftersom jag ska vara med sandra. vi får se...men  vi ska iaf på donken innan genrepet börjar. ska bli roligt att kolla på alla andra grupper :) asså vi har inte världensroligaste dans att dansa men så länge jag får dansa så är jag lycklig! tror jag vill jobba med något sådant när jag blir äldre. eller inom mode. aja jag har ju ett tag kvar att fundera på det :D

Dagens Bild

Fabian Halbig, Killerpilze

haha kolla vad liten han ser ut att vara :)

käka mat

ikväll ska vi grilla det kommer bli jättegott. faktist så tror jag att maten är klar alldeles strax.
Imorn är det en händelse. jag ska nämligen ha dansupvisning och min kära vän sandra dansar ju i samma grupp så det kommer att bli en toppendag! längtar. så imorgon kommer det noog bli ännu sämre uppdatering än vanligt. jag ska försök uppdatera oftare. ska sätta på mig ett par jeans och en kofta nu vi ska ju sitta ute och äta. så puss


dispens?

hej alla ni som har moppe :) haha och fyller år sent. är det någon som har fått  dispenspå sin moppe? jag skulle vilja ha det nästa år eftesom jag fyller år 7 november och då är det vinter ute. men aja :D kommentera isf.
Idag skulle jag egentligen ha vart med sandra daoud men hon har konfirmation men vi får se om hon ringer sen. för marion kunde inte :D vi får se om hon också ändrar sig ;)

förrgårs outfit

söt stil

den här tjejen heter greta och jag hittade henne på stockholmstreetsyle skit fin stil :D
bild till artikeln

Killerpilze

är typ helt förälskad i det tyska bandet killerpilze och fabian som spelar trummor är ju skitsöt  och bara 15 år (!!!!!) :o haha :D

Killerpilze - letzte minute

Fabian Halbig

älska musik

just nu lyssnar jag på ken ring - ta det lungt
men min favoritlåt just nu måste jag nog säga är letzte minute med killerpilze eller body on me - akon och nelly

ken ring - låter för barnen
(grymt fin text)
Här om dan så såg jag ett spädbarn
Inlindad i en filt i Afghanistan
Jag plocka upp han bebisen han gav inte ett ljud
Hade ett anskikts utryck som om han nyss har sett gud
Jag tog upp han, tryckte han intill mitt bröst
Och hoppades att själen gick till himelen först
Med ett dött litet barn i min famn så gick jag vidare
Jag skrek ut -SNÄLLA KAN NI STOPPA DETTA LIDANDE!
Sluta droppa bomber  barnen dom behöver fred
Istället för att skjuta skott, lägg mat på en sked
Ge barnen nått att tro på i livet
Å fuck politik vad vet dom om kriget
Jag håller upp ett dött barn så alla kan se
Exakt vad som hänt, exakt hur det e
Bomberna dom faller och barnet e i flamman
Jag pussar liket på pannan

anorexia, bulimi och andra ätstörningar.

ännu ett inlägg om hur samhället och idealen ser ut. att vi har sjuklit smala modeller i våra kampanjer. att en plus size modell endå bantar för att hon vill vara lika smal och ''fin'' som dom andra. det är sorgligt när man hör att 71 procent av alla tjejer som går sista året på gymnasiet någon gång har bantat. visst man kan säga att jag också gjort det eftersom under en kort period nu detta år inte åt frukost eller lunch utan bara middag. men det hör inte hit för jag var inte sjuk. jag var bara trött och orkade knappt resa på mig. därför tog jag ingen mat. men dom som har bulimi har kommit på trixet på att hålla sig smala. dom äter jättemycket så alla ska tro att; oj gud vad hon äter hon måste ha fantastiska gener som gör att hon inte går upp ett gram av allt hon äter. och vi säger sen efter middagen så går hon in på toaletten och spyr upp maten. folk märker ju ingenting. asså har ni hört något sjukare? vafan tycker synd om dom som håller på sådär. stackarna som inte får ut tankarna ur sitt huvud. Folk tror verkligen att det är så här man ska se ut . skinny som ett jävla skellett. liksom vem fan vill krama någon som går av så fort man nuddar en? vem fan tycker att det är snyggt när man inte har några bröst alls. benen är som pinnar, rumpan är helt platt. revbenen sticker ut. händerna ser större ut än huvudet. och man får jättestora ögon. helt enkelt tycker ni att detta är snyggt?

det där kanske var att överdriva men ni fattar va? kan ju passa på att reklamera då http://www.must-be-thin.bloggagratis.se/ helt sjuk tjej som säger att hon är tjock och ful och vill se ut exakt som hon på bilden ovanför helt sjuka tankar hon har. tjejer kom igen nu! ÄT. mat är viktigt. visst ni som tänker som ni gör kanske liksom amen jag blir tjock om jag äter en macka. vafan kolla här. man kan äta hur mycket kalorier som helst. bara man tränar och mår bra. men man ska inte äta exempelvist 30 kalorier och få bort 30 40 kalorier, man ska äta 30 kalorier och bli av med 20. så har man fortfarande 10 kvar att orka med tills nästa måltid. tjejer ni som tänker ¨så här anorektiskt är sjuka i huvudet och måste ha något allvarligt fel asså. fattar inte hur man kan klara sig utan mat varenda dag 7 dar i veckan. näe usch jag älskar mat!
 vad ni ser? tänker? hör om er själva? tjejen i spegel har fin kropp. tjejen som speglar sig ser helt sjuk ut. vem fan vill se ut så? helt jävla cp ;o tack för mig...

hejhej :)

dagens enda inlägg. orkar inte berätta så himla mycket. ska träna imorn. aa lite sånt. haha det blir ett mycket ordlöst inlägg idag men vi får se pusss

nitton år

HURRA HURRA! idag fyller chris brown 19 år. GRATTIS <3

idag som sagt var det en väldigt varm dag. vilken innebär inte så mycker kläder. gud vad skönt. föresten så har vi operation dagsverke på nästa tisdag och det innebär att vi ska jobba asså få lön och vi måste minst lämn in 50 kronor av det vi tjänar. det är ju liksom inte mycket. men det är bara så att jag vet inte vad jag kan hitta på för något... aja kommer nog på något sen.
Kolla vilken fin outfit JAG VILL HA
image320

hej bloggen

tjena tjena har inte haft möjlighet till dator på hela dagen. men ack så fint väder det har varit. känns nästan olagligt att sitta inne. så denna dag har väl tillbringats mest utomhus. aja ska ut en sväng nu. pussssss

fräscht!

jag känner mig ganska fräsch just nu. var och solade förut så man har fått lite färg. sen hoppade jag in i duschen och gud vad skönt det är att duscha. ialla fall. nu sitter jag här invirad i handuken. ska klä på mig ta kvällsfika och sätta mig framför tvn en stund nu. vad brukar det vara på söndagar? aja vi får se. hare gött denna kväll så hörs vi igen imorn.

det är sjukt!

seriöst det är sjukt med alla människor ute i världen. kom nyss och tänka på det dära om den dära mannen i österrike. seriöst vem fan sätter sin dotter i en källare i 24 år. det var fan ett under att hon fortfaranade levde när dom hittade henne.  ni hörde ju vad ena sonen sa. när han kom ut och kollade upp mot himmelen. hans första ord var: finns gud där uppe. åh herregud. det är så sorgligt tycker jag. hoppas han ruttnar äckelgubben

lyckad kväll

det blev en lyckad kväll igår. hade jätteroligt och alla mina kompisar sprang efter ken och jag var kameraman haha :D själv vart jag inte med på någon bild :/ men carro fick låna min kamera till slut för jag orkade inte följa efter han nå mer. haha sen så fick marion visa  vägen för han till hans hotell sen ringde hon och fick damp :D haha åh herregud sundsvall var helt crazy igår. där fick ni min kväll kortfattat i små ord. bilder och videoklipp kommer sen :) PUSSS

Det är fel!

jag tycker att det är så jävla fel att vissa människor håller på som dom gör. Jag tycker att det är fel att till exempel hedersmörda sin egen dotter för att hon till exempel blir kär i fel kille. det är ju absurt att sånna människor borde få finnas. visst. vill rädda släkten. eller vad folk nu säger. det handlar inte om att rädda släkten det handlar om att man ska skydda sin egen dotter. den som man har gett ett liv till. skaffar man barn är det meningen att dom ska få uppleva livet som det verkligen är. inte sitta fast i koppel hela livet. jag tycker verkligen synd om alla kvinnor/tjejer som blir utsatta för misshandel eller hedersvåld. man ska få vara den man är och kunna säga vad man tycker utan att bli nedtryckt eller slagen. man ska kunna leva sitt eget liv, vara tillsammans med den man älskar utan att livet sätts på spel. det är bara så himla himla fel! världen är full utan fega människor som inte kan acceptera att man kanske inte vill göra som ens föräldrar säger när man är MYNDIG!!!! jag vill verkligen få stopp på sånt här
By: www.piamichaelaengstrand.blogg.se

sprid gärna ut min text men glöm inte att ta med vem som skrivit den

försvunnen

tänkte att jag gör som stinalee och hjälper polisen lite...

97837-8581
om ni har sett jakob så ring något av ovanstående nummer.

sommarlov snart kollaaa :D



du kan göra en egen här 

ellinooor :D

jag saknar dig och jag hoppas du kan komma hit till sommarn så vi kan ses :D

HUR SÖT ÄR HON INTE PÅ EN SKALA DÅ? :O
image318

ny deodorant :)

har använt pearl and beauty ett tag nu. men nu har det kommit en ny från nivea. jag ska testa den.. nivea double effect.


5885_41776bf37d9f77c98f2df38ecb427d1b  VS    12703_bb060840b5814699c09b2a532881353a

god morgon

vaknade nyss. brorsan ska spela match och jag vet egentligen inte vad jag gör uppe. kanske att jag hade en märklig dröm inatt. jag grinade hela drömmen haha gjorde ingenting annat! bara satt och grina. hahahaha :D mobboffer. men jag ska duscha lite senare fixa mig och åka till mysack. lär bli vid typ 7 halv 8 kanske :D aja skiver sen. pussss

god natt

har nyss kollat på irene huss ''nattronden'' den var jättebra. jag tycker att alla irene huss filmer är så att säga...extrema. väldigt dramatiska liksom. aja jag är jättetrött nu måste vila ut tills imorn :D jag och marion ska på ken ring och vi ska fixa oss här :) aja vi ses imorn och då lägger jag ut dagens outfit och sånt där. PUSS PUSS

hey yaaaall

Shit vad skönt det var att dansa lite. Så jävla skönt. haha...

tjejen: hej.

killen: äntligen, jag har väntat riktigt länge nu.

tjejen: vill du att jag ska gå?

killen: nej vart har du fått det ifrån? Bara tanken av det får mig att må illa.

tjejen: älskar du mig?

killen: självklart, alla tider på dygnet.

tjejen: har du bedragit mig någon gång?

killen: nej aldrig! varför frågar du ens?

tjejen: vill du kyssa mig?

killen: ja, så fort jag får tillfälle.tjejen: skulle du någonsin slå mig?

killen: är du galen? du känner väl mig.

tjejen: kan jag lita på dig?

killen: jaa.. älskling

tjejen: älskling

läs det bakifrån hahaha fick den av oskar granath :D


dans! <3

dans är ingen hobby, det är en livsstil

ska åka och träna nu puss


snabbmat

jag och mamma ska fara iväg och köpa lite snabbmat. vet inte vad hon menar med det men något snbbt :D aja hejdåååå D:

sommar 07 vs. sommar 08

bild från i somras :)
image317

och nej! jag har inte svett under armen haha det är skugga ;)

gårdagens outfit


lösenord nej tack!

måste säga att lösenords skyddade bloggar är inte bra. måste vara tråkigt att ha en lösenordskyddad blogg. ingen kan ju liksom hitta den...

kom igen nu! nu gör jag en stina lee kopia
skriv 5 saker ni tycker om med er själv i kommentarsfältet, vi i sverige måste bli bättre på självkänsla och självförtroende. därför skirver ajag mina nu :)

mina ögon
mina ben
min näsa
mina ögonbryn
ganska brun

god morgon

tjenaaa :D hur har ni det då? jag har det bra. anna har nyss noppat mina ögonbryn så nu är man snygg och fräsch inför imorn när man ska på ken ring :) senare idag ska jag på träning. snacka med sandra, ladda lite. men jaja det blir säkert kul. förlåt för mina ordlösa inlägg. men så är det när man bara skriver och skriver. till slut är hjärnan helt tom och när den laddas upp igen så skriver man allt i ett inlägg liksom :D


Hare Gött

god natt

 min bästa vän som jag ska gå och mysa med nu :D


God Natt

.

jag sitter och äter popcorn vilket ät jättegott :D faktist så är popcorn ganska nyttigt har jag hört. eftersom det bara är gjort på rostat majs och sånt där. kanske ska börja äta popcorn oftare än chips :D
 

dagens bild

grym bild

tävling hos maria

image1139

" Jag är med och tävlar hos Maria om ett par läckra Steve Madden skor, var med du också, Tävla Här! Tävlingen pågår t.o.m. den 12 Maj 8.00. "

god kväll läsare :)

idag har jag varit med gabbi hela dagen, vi åkte till henne när vi hade ätit klart frukosten. sen var vi där och har vart ute nästan hela dagen därför har jag inte kunnat skriva så mycket. men nu sitter jag i soffan här med hela familjen och myser och kollar på tv. det är någon film men jag vet inte vad den heter. i alla fall. kvällen igår (har skrivit om den redan men kanske inte allt). i alla fall så kvällen igår var ganska rolig om man tar bort det där med mitt hår men whatever. det vart roligt sen. och när vi kom hem så ringde en tjej och sa att alla kom precis när vi åkte *DAMP* och sen sa hon att hon hade träffat en tjej. inga namn näms. men hon hade iaf slagit henne. vilken idiot. aja men jag ska kika vidare på tvn nu hare bra allesammans. puss puss

RSS 2.0