god eftermiddag

hej kära kära vänner. kom nyss hem från stan, hittade jättemkt, men eftersom mamma och jag inte har samma smak så får jag inte det jag tycker är snyggt och hon fult höhö, aja det var väldigt varmt idag fast tdagen började lite grått. så killarna stack och badade men jag stannade hemma.

ska se till... att få i mig lite mat nu höhö

XOXO / miika

zzzZZzzz....

nu har jag haft en tråkig lååååång dag. i bilen såklart, men äntligen är jag framme i göteborg, ska ha en hejdundrands kul vecka :) ska ringa linnea och se om hon vill hitta på något, och ska nog träffa emmy också...

kort inlägg, men nu är det middag, är vråålhungrig föresten så har jag hittat 2 snygga linnen, enkla men snygga på en affär, ska lägga ut dom på bloggen efter maten.

XOXO / miika


imorse när jag sa hejdå till vovven min :) osminkad och mjukiskl'der, ser en del år yngre ut höhö

YEEES

hej bloggen, ni kanske tror nu att jag är glad för att tröjorna kommit, icke, jag kommer inte hinna få dom innan det bär av till gbg, ska nämligen  dit tidigt imorgon bitti :o

nejnej! jag har äntligen packat klart, shit asså min väska är typ full! :o fick kämpa med att få igen den och den kanske väger en 10 kilo, meeeeeer till och med :o jaja och jag har rätt mycket kläder som e nytvättade också, vi har kommit överenns om en väska var men får smöra till mig 2 eller så får jag lägga i lite saker i någon annans väska.

jag e törstig, alltid när jag hör hold on med neverstore och lazee så blir jag törstig, men nu tror jag att det är för att jag har packat. får gå upp och ta lite juice ;)

xoxo / miika

outfit

en outfit, längesen nu. mycket enkel idag dock.



och en mycket konstig bild haha

t-shirt: gina tricot förra året.
jeans: gina tricot, nyinköpta från igår, modellen heter sharon och kostar ungefär 400 kr

i get my hopes up!

snart... det står att sakerna brukar komma 3-10 dagar efter beställning, idag har det gått en dag, jag hoppas på i övermorgon, eller iaf innan jag sticker till gbg, skulle vara nice att ha med den dit ;)


Delivery time

Delivery of items in stock generally takes no more than three to ten days but we always try to ship as soon as possible.
Pre-orders are normally shipped within seven days from the release date.

xoxo / mika

sandra! <3

vill länka till en jättemysig tjejs blogg, helt otroligt snäll tjej alltså,

www.sandrush.blogg.se


hej alla sömntutor

planer? själv ska man ner på sporthallen och steka en stund, sen ska jag ringa gabbie och höra om hon vill hitte på nåt ikv :) typ stan, eller nåt annat nice.

jag är fett stolt över mig själv. vet inte om det är något att skryta med  precis men jag klarar MEDIUM på guitar hero :D haha det är merycket bra för någon med noll fingerteknik, jag är helkass på sånt, jag spelar typ RUBY hela tiden, vet inte varför men jag gör det, den e rätt skön endå.

en vecka! endast en vecka kvar innan man åker till lovely göteborg. ska bli så sköönt, gabbie ska ju dit på fredag, vi får se om vi ses något där nere då ;)

JUSTE! en extra grej, jag läste i tidningen att björn gustafsson har ljugit att han är nykterist, han sågs på birger jarl puben i uppsala någon gång i maj med en flaska av någonslags sprit i. alltså har han ljugit!? lilla gubben då, hoppas bara inte adam också ljuger, han är ju också nykterist och han har aldrig rökt. (påstår han) men nu detta med björn, då kan ju vad som helst hända! hoppas inte, ADAM SVIK INTE NU! :/

beställning

hur länge brukar det ta för 2 tröjor att komma? för jag har nämligen beställt 2 adam tensta tröjor, ena till brorsan andra till mig själv :) jag ´hoppas dom kommer innan nästa vecka då jag åker till göteborg. jag vet inte. men hoppas kan man ju alltid göra.

föresten såg ni honom på allsången idag? love him, han var helt underbar och han är världsbäst! <3

 min tröja snart :)

så om ni vet hur lång tid det tar, snälla kommentera då :D pusspuss

TAAACK! :D

jag har internet igen! nepp här får ni inget godmorgon eller hej på dig, men pappa har fixat windows vista på min dator nu, så nu funkar allt igen och mina virus är borta!!! JAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

jag ska inviga datorn lite nu, sedan ska jag äta något. puss puss <3

tröttast.nu

tjena, vaknade typ för en  timme sedan. men jag är fortfarande grymt trött alltså... pappa gjorde våfflor till lunch, gott. man vart pigg för stunden.

ledsen. för ett så kort inlägg, som vanligt, men nu ska jag piggna till lite. hare bra. uppdaterar senare,

/mika


tjena tjena:)

ledsen för dålig uppdatering. men jag har ju inget fungerande internet, pappa ska fixa det senare, jag ska bara spara det jag vill ha kvar. just nu sitter jag vid brorsans dator och skirver, och jag har ett roligt program där jag sitter och leker lite ;)

igår var jag och fikade med gabbie. det var ju typ 100 år sedan vi sågs! var skitmysigt att prata om allt, och hur det har varit och sånt. måste vi göra igen någon gång snart. jag sticker ju snart och blir då borta i ungefär en och en halv vecka tror jag. ska till göteborg och hälsa på lite människor. ska bli härligt att träffa linnea igen. jag har saknat henne!. aja hare gött nu allesammans

XoXo / miika


Bio

Sitter på bion och väntar på att filmen ska börja. Som ni ser så är det sex and the city som ska ses. Och anledningen till att jag inte skrivit på ett tag är att jag inte har haft internet. Msn och sånt har funkat men inte att gå in på webbsidor och sånt. Jaja ska se om det är fixat när jag kommer hem. Annars är det fortsätta mobilblogga som gäller ;-) det vart ett kärt återseende på stan idag. Träffade emma. XoXo / mika

god kväll

ingen nice dag, har varit på dåligt humör hela dagen, känns som att ingenting känns rätt. ska bli så skönt att släppa allt i sundsvall och bara dra till gbg.

dagen började med att jag vaknade. som alla andra dagar också gör i och för sig. sedan åt jag pyttelite och sedan åkte jag till sporthallen, där träffade jag jocke, simon, danne, tobbe, amar och några till :P det var väl kul men resten av dagen har varit en pain in the ass. orkar inte fortsätta dagen, vill lägga mig och sova och bara vakna och allt är bra, eller aldrig vakna igen! bara sova och drömma.

xoxo/ mika

23:50 / tisdag 15 juli

var med sharlee förut. vädret sa nej åt tältning så jag åkte hem kring halv 10, sen kollade vi på film jag och min familj :) först stockholmsnatt men pablo roberto, och just nu ser vi  jakten på lycka, med will smith och hans son, så oerhört söt!


mi lajk

and me want! jag har blivit kär i låten just dance med lady gaga som ni redan vet, men en annan sak jag har blivit kär i är videon och hennes disco bh, haha tänk vad snyggt att ha den, UTAN push up, precis som henne till ett urringaat linne. gosh det är så snyggt!! gillar hennes stil överlag också :P



hf dagdf
folk frågar he tiden om jag kan göra deras designer, undrar fan om jag inteska börja ta betalt :p haha inte mycket, men jag lär ju tjäna litegranna :P haha vissa kan få betala xD nerå jag skoja, men jag har funderat på det, men det känns som att jag inte vill vara så taskig.

jaja jag ska nog hoppa in i duschen snart :P ska till sharlee lite senare, kommer bli myspys <3

hejdå :D / MIKA

Tjena alla

Så snygg är jag när jag ligger och solar. Och vädret är det samma mycket fint väder idag. Orkar inte med sporthallen. Finns ändå inget där att göra ;-) jaja. Ha en super bra kväll :-)

gothia cup!

jag missar det iår, men nästa år SKA JAG VARA DÄR, tänk er själva, snygga killar från alla länder, spanien, italien, portugal, oh jisses. haha sitter och snackar med morgan och lotta, åra kära vänner från göteborg. ska hälsa på dom om ungefär 2 veckor.

09:38 / tisdag 15 juli

idag fyller gabbie år. grattis till dig

idag har jag väl inga speciella planer. sola, sen ska jag fixa lite intför kvällen, ska nämligen tälta med sharlee :) bilder kommer om jag tar några. vet inte, min mobi är urusel vare gäller kameran.

puss / miika

22:01 / måndag 14 juli

åh gud vad irreterande, nyss så spelades den där jävla kramsången upp på min dator. jag fick panik för det är den värsta låten jag vet! och den gick inte att stänga av, jag visst inte vart! den spelades 2 ggr sedan så la den av, yeei min hjärna kan andas igen.

planer för imorn? själv vet jag inte riktigt, ska sova ut! riktigt skönt, sen ska jag vara med sharlee :) och prata, mys!
ska se the ruins nu. kyss på dig bloggen

21:09 / 14 juli 2008

vad har ni gjort idag? själv åkte man ner på sporthallen och softade...solade, och det tog faktist! jag har blivit liite brun:)
sedan åkte jag hem duschade och sånt där. sen kom jocke, simon, danne och tobbe hit:) niiicee, de va kul:) men jag ska kolla på lite tv nu, ledsen för ett kor inlägg men jag är inte på blogghumör idag...


23:27 / söndag 13 juli

hur har eran dag varit? min har väl varit helt okej, är rätt trött nu. har suttit och kollat på exorcisten nu. tänk att det är verkligt. att det finns sådana människor på riktigt. hel sjukt :o eller asså det vet man ju inte, men jag har hört om det och efter filmen idag så skrev dom typ: emily rose death has maked people from all around the world come visit he grave. she has made many people realize that this is true'' blablabla. det låter ganska trovärdigt...

planer för imorn. ja det blir väl...sporthallen, ligga och sola där. skulle ju behövas. man är ju inte precis sådär mexikanskt dröm brun haha jag är väl mer, svensk fräkning blond brun :( nämen det blir ligga och steka imorn det..

sov så gott.


11:55

tjena tjena, vad har ni för planer idag? själv ska man väl chilla, städa, kanske vara med simon och jocke, jag vet inte...anyway, ska se om man kan köpa adam tröjorna nu, haha känner att jag bara måste ha en. dom är ju så snygga!!

VOICE 08, JAG VILLLL
 snart min :)

HSM 2

felicia är här. jag är ''barnvakt'' så vi kollar på high school musical 2 favoriten är ju corbin bleu
tycker att zac efron är lite för mycket.


goood morgoon :)

så nice asså. fick sova ut idag. äntligen. i'm blessed. har en känsla att den här dagen kommer bli toppen. visst det regnar och jag kommer nog sitta inne. men jag kommer nog vara glad hela dagen, och de e ju bra haha.

ska försöka fixa lite nu. man kan ju inte sitta i pyjamas hela dagen. ha en bra dag alla

peace.

like sand trough the hourglass...

...so are the days of our lives. kikar lite på det just nu, måste säga att han rex dimera är skitsnygg :o

eric winter

skön låt

en låt som jag älskar just nu

just dance - lady gaga ft akon

mårning

tjena! har varit vaken ett tag redan, känns lite surt att vakna 8 när man vill sova ut, hade varit en blessing att få sova tills nu iaf... men vad gör man, vaknade och var väl hyfsat pigg. kunde inte somna om iaf. så ja gick upp satte på tvn och såg adam tensta. min dag vart förgylld.

letar och letar. efter bilder från andra dagen på gatufesten. ni vet dagen då jag såg adam lovelyboy. jag letar och  letar men dom finns ingenstans. aja. vi får väl se då... lägger in dom om jag hittar :)

ha en underbar dag alla, xoxo

bilder

här bjuds på bilder från första dagen på gatufesten

                                     

1. jag och josefin har roligt :)
2. vi träffade en trevlig popcorn kille :)
4. josefin är full / okej näe men hon tyckte om att leka cp på bilder. JAG HAR INGET EMOT CP:N
5. cecilia och loitta. båda mkt drogade :D
6. jag och loitta vad coola i våra solbrillor
7. jag leker snygg
8. hela gänget. bra bild också
9. lovisa verkar ha tappat något och josefin leker brat :)
10. pose, pose, pooseee
11. jag och loitta är snygga
12. astrid och lovisa <3
13. jag och lovisa kommer gående på catwalken.
14. jag är sexig
15. jag, josefin och lovisa var jätteglada :)
16. astrid och jag misslyckad bild.
17. astrid luktar gott
18. josefin vart sugen på glass.
19. och lovisa var hungrig
20. jag ska visa att mina är riktiga rayban
21. breakdance en stor favorit

killar med stil

1. adam tensta


2. Aliaune Thiam a.k.a AKON

tjejer med stil

1. sophia somajo


2. lilly allen


3. en tjej med blogg.
viktoria tomic
http://www.viktoriatomic.se/

oh no it's morning

min natt har varit ett helvete. vaknat, somnat, vaknat, kissat, somnat, vaknat, somnat, vaknat kissat, somnat. aa ungefär så. fan asså jag hatar vissa nätter. då man har underbara drömmar men man vaknar hela tiden. som i natt. då drömde jag att allt på hela stan kostade 10 kronor. jag köpte hur mycket som helst. fatta nice. så borde de va ibland. eller som på monki. 20 kr typ i vintras fyndade en tröja som egentligen skulle kostat 400, snacka om fynd där!

jag väntar på att det ska bli varmt. så man kan ut och lägga sig och sola. det är kallt. mn endå skiner solen. jag blir förvirrad av vädret. kan det inte vara sol och varmt varje dag?

puss på stjärten

Pia Michaela Engstrand

jag har inte berättat om mig själv, en kort själv biografi.
mina flytter. (stavning)
som nyfödd

föddes den 7 november 1994 på ett sjukhus i stockholm. danderyd. där bodde jag ett tag i ett snobb område som heter täby, fortvägen 50 i gribbyund. sedan flyttade vi därifrån och jag flyttade såklart med mina päron tillbaka till sundsvall, närmare bestämt haparandavägen 207 i granloholm. där bodde vi inte heller så länge tills vi flyttade vidare till bosvedjan till en lägenhet på bågevägen 95d där jag har växt upp ungefär hela livet. eller tills trean iaf. då flyttade vi till ett radhus, där bor jag nu och där har jag bott sedan dess. vi har inga planer på att flytta men till sthlm skulle jag vilja flytta till igen, aa ett år iaf...
1997


2001:

Jag var väl som dom flesta i den åldern. liten och irreterande men samtidigt så oemotståndligt söt. speciellt jag som hade underbett och stora dumbo öron:) så söt verkligen. jag gick första året i skolan och fick världens argaste lärare på en gång. som jag såklart inte tyckte om. men jag ville inte visa att jag hade problem med henne första året eftersom jag var rädd för henne, hon var ju mycket äldre och starkare. hon kanske skulle slå mig. vilka hemska lärarfantasier jag hade då.

2002:

japp där är jag, stort huvud och smal som en pinne. hade en riktig modellkropp då. det var i tvåan problemen med mig och min lärare började, jag sa ifrån. hon vart arg. jag vart utsparkad från klassrummet, jag rymde till pappas jobb. jaa ungefär så var det i tvåan, jag skolkade helt enkelt ganska ofta.

2003:

då hade jag fått en ny lärare. anna, visade sig vara världens bästa och roligaste, och på lektionerna fick vi lyssna på kent, jag vet ni borde anteckna. min tidigare lärare hade varit tvungen att sluta eftersom hennes man vart förlamad, tragiskt. men samtidigt underbart skönt.

2004:
hittar ingen bild. men det är såna här tillfällen man önskar att man verkligen trodde att det fanns hopp. jag vart mobbad. jag bytte klass. gick där i ett år sedan bytte jag skola. 2004 var inget bra år, inte så mycket hände. mer än att jag sprang hem och grinade varenda dag efter skolan.

2005:
mitt första år i den nya klassen, det var helt okej och alla var välkomnande. jag trivdes bra där och jag längtade inte tills vi skulle splittras, men det skulle ju inte ske förrän efter ännu ett år. men det var vad jag trodde. sommaren efter femman bytte jagtill hagaskolan för att jag vart missnöjd med båda klasserna på min tidigare skola. än idag går jag kvar där.

2006:

nu börjar vi närma oss. 2006 var ett bra år. ja umgicks jämt med sharlee. iaf första början. sen var det marion och evelina, sen emma, och sen sharlee igen. bytte kompisar ofta. men det var också det året då jag var kär på riktigt första gången. jag och pojkvännen malcolm var tillsammans i ungefär 4 månader. sedan gjorde jag slut men visste inte varför. det vet jag inte än idag heller. men det var en underbar känsla. att få vara kär första gången.

2007:

så snygg var man då. jag började sjuan. känns som att jag var jätteliten men det var ju bara ett år sen. men ack så jag har förändrats. en liten fjortis som jämt hängde i granloholm med min lilla kusin som fyller 3 i sommar. men nu hänger jag där med vänner ist. var ett ganska ensamt år. fast jag hade ju sharlee... titt som tätt :) 2007 var också året då jag fann kärleken i tokio hotel. som jag tyvärr har glidit ifrån nu.

2008:

slutligen är vi här. det året vi lever i nu. det året då jag fann kärleken igen, dock mer seriöst denna gång, fast endå omoget. båda två haha. 2008 sommaren då jag inte gör annat än solar och sitter inne, umgås med vänner, väntar på resan till gbg, OCH framför allt väntar på att börja åttan. jag vill inte, jag kommer få dåliga betyg. jag är nervös. känns som om man kommer ta socialt självmord om man snackar med en viss person. jag bryr mig om vad andra tycker. måste sluta med det och känna efter själv. men det gör nog alla. bryr sig om för mycket vad andra tycker. innerst inne gör nog alla det fast man inte vågar erkänna. man kanske inte bryr sig om vad en viss person säger. men kanske vad någon annan säger.
2008. bästa sommaren hittils.


helt desperat

helt slut efter den här dagen. allt började med att jag vaknade och tänkte nej, jag har ingen energi. LÅT MIG SOVA! men så tänkte jag äsch halva dagen har redan gått. jag kliver upp. så då gjorde jag det. sedan satte jag mig i soffan och kollade på tv. och det är ungefär vad jag har gjort hela dagen.

jag vill ha ett jobb. ett sommarjobb. men jag får inget jobb för jag är för ung :( men jag ska bli känd, så alla arbetande vuxna kan sitta och sukta och säga, vilken skön tjej, hon vill jag jobba med. då kommer jag få många jobb hahahaha alla dom är piamichaela fans som sitter och grinar för att jag inte vill jobba för dom:) fast då är jag ju känd, då har jag ju ett jobb? ;s jaja sånt e livet, sååånt e livet.


jag är kär, så kär

i ben barnes, jag menar kolla bara på snyggingen, ni kan se honom i den nya filmen narina prins caspian.

elke von freudenberg



hon har hemskt äckliga tänder men hon är en grym make up artist :o <333

Adam Momodou Taal Eriksson

ikväll. klockan 20:15 ska jag se honom :) hihi min kära ADAM TENSTAAAAAA, gosh jag älskar han. så jävla bra och sån jävla skön musik :o

jag är arg :@ fortfarande för det med kameran, och på vänner som sviker. men just nu på fotografen igår, han tog en as snygg mingelbild på oss men han la inte ut den på nighlife.se fast han sa att den skulle hamna där :s sånna människor får minus av mig. lögnare, precis som vissa andra. hatar när man inte kan lita på folk :o

god morgon

det vart sent igår. fast lyckad kväll vart det verkligen, tog en massa bilder, men jag kan tyvärr inte dela med mig utav dom eftersom min kamera vart stulen UR MIN VÄSKA :@ snälla, om någon vet vart min kamera är, snälla lämna tillbaka den, modellen är en SANYO VPC-E760 och ser ut såhär, vi har polisanmält den så om ni hittar den och det är bilder på mig i den så snälla lämna in den till polisen. under den dära silvriga grejen som går ut så var det ett rött klistermärke.

jaja, ikväll får jag ta kort med mobilen så delar jag med mig av dom imorn ist :)

ha en bra dag allihopa, puss

KATRIN SCHULMAN :D

love her, hon är stört skön kolla bara in denna video haha



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Katrin Schulman

det finns fler sköna videos här ---> http://www.1000apor.se/tv/varfoer-aer-du-dvaerg

nya byxor :)

jag kom nyss hem från stan. åkte ner en sväng för jag skulle in på bikbok och köpa ett par byxor :)  jisses vad varmt det var ute idag :o så jag hade bara en klänning på mig :)

et kort inlägg. eftersom nu måste jag ta och städa lite, astrid kommer hit ikväll. sen ska vi ner på gatufesten :) ni får se lite bilder från kvällen imorn.

outift


RSS 2.0