topp 5 (mascara)

1.  Double Extension beauty tubes från loreal ger en exakt effekt som lösögonfransar. Den liksom sätter sig som extra fransar utanpå de riktiga fransarna. sedan när man ska tvätta av har man bara make up pads med varmt vatten på ögonfransarna i 30 sekunder sedan drar man bara i fransarna så lossnar mascaran.

2. Lash Architect från Loreal är också väldigt bra. Den passar mer till vardagen om man inte vill ha alldeles för mycket mascara. den ger inga klumpar eller någonting och är billig vilket är ett plus.


3. Telescopic också från Loreal skitbra och väldigt tunn. det enda negativa är att man behöver ett par lager innan man får någon riktig effekt, annars är denna helt okej.


4. Define a-lash från Maybelline är nästan som telescopic fast denna blir lite klumpigare. Jag tycker personligen inte att denna är den bästa. men den är värd ett försök.


5. double extension carbon black, blir väldigt lätt klumpig och fransarna klibbar ofta ihop. men man kan ju alltid sära på dom..



Kommentarer
Postat av: marion

jag måste inlägga en liten sak, Double Extension beauty tubes är inte lika bra som michaela säger att den är, hah, inte på mig iaf(;

2008-04-29 @ 19:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0